Diumenge 9 de juny

19:00h

Cine Petit

L’hora del te té màgia. A l’hora del te i amb la tassa a la mà en Txema espera visita a casa seva. Però no s’imaginava que vindria tanta gent ni tan puntual. El rellotge s’havia espatllat. Així que amb la màgia resoldrà aquest contratemps.

Un imprevist que es converteix en un espectacle de màgia, visual, molt cuidat i creatiu per a tots els públics. Una proposta amb aparicions, desaparicions i manipulacions que transformen la realitat.

Txema és el mag més jove de Barcelona amb més projecció internacional. Ha actuat en més de 15 països, en festivals i gales presentant el seu número Juliette Act amb el que ha treballat en escenaris com “Le Plus Gran Cabaret du Monde” de París, al Magic Castle de Hollywood. I ha estat premiat amb els Anells d’Or de Suïssa.

 

L’ESPECTACLE

Tea Time és un espectacle de màgia visual i creatiu per a tots els públics. Juga amb una presentació molt acurada amb elegància a l’estil anglès. Aquesta posada en escena s’adiu perfectament amb l’estil del Txema: màgia visual, amb un estil net i elegant, amb força i optimisme, educat, comunicatiu i amb tocs d’humor.

A l’escenari, veiem el menjador de la casa d’un mag. un gran rellotge clàssic, un llum, una catifa i una mica de desordre. Txema ens obre les portes per a gaudir i compartir les seves dues grans passions: el te i la màgia. Durant l’espectacle regalarà màgia.

60’ | Màgia visual

10€

Comparteix l’espectacle!