Màgia Popular

Per gaudir-ne tota la família.

Sofía Lerma

Maldita Ilusionista

València

Dissabte 3 de juny

20:30h

Diumenge 4 de juny

20:00h

Passeig de Catalunya

La ilusionista valenciana amb una llarga trajectòria a la música, la màgia i el circ, arriba al Fimag procedent d’Europa.

Arriba el seu xou a Fimag després de passar per  Itàlia, Praga, i fins i tot al Festival O.Z.O.R.A, a Hongria. Entre els ingredients principals de la seva màgia, s’aprecia l’elegància i la picardia, que li aporten una forta connexió amb el públic. També és traductora de nombroses conferències, seminaris i llibres de grans mags i professionals de l’art de la màgia. Mestra d’educació primària, usa la màgia com una eina educativa en les seves classes i a través de l’il·lusionisme, ha descobert una eina pedagògica amb la qual educa i ensenya als seus alumnes mitjançant il·lusions i relats”

Un sorprenent espectacle per a nens de totes les edats: des d’1 a 100 anys. Els de 101 hauran d’aguantar-se. Un xou fresc i rebel en el qual la màgia i l’humor combinen a la perfecció Viatges, transformacions, i moltes coses més que descobriran en el món màgic de Sofia Vogan, una maga de carn i os. Un viatge amb destinació a la il·lusió.

60’ / Popular

Espectacle GRATÜIT

Comparteix l’espectacle!

Shopping Basket

DEL 2 AL 4 DE JUNY 2023
TORROELLA DE MONTGRÍ
11a EDICIÓ