Dissabte 8 de juny

11:45h / 13:15h / 17:15h / 18:45h

Fundació Vila Casas
Museu Palau Solterra

L’espectacle de màgia més creatiu. Magia visual, moderna i propera. Un show on hi haurà des de màgia tecnològica fins a màgia amb foc, passant per aparicions i desaparicions increïbles de la mà del mag creatiu de Discovery Max, Manu Llari.

Manu Llari es caracteritza per tenir un estil de màgia únic i totalment diferent a la resta, una màgia visual, jove, moderna i propera.

Una de les seves facetes més importants és la seva creativitat. La que l’ha portat a poder treballar com a “assessor màgic creatiu” en diferents programes de televisió. Entre ells, amb un dels millors mags del moment, El Mago Pop (Antonio Díaz), en dos dels seus programes televisius, “Discovery Max – 48 horas con” i “Res és impossible”-TV3.

A més a més, gràcies a la seva creativitat i imaginació ha aconseguit ser reconegut com un dels millors mags creadors de contingut màgic, ja que al llarg de la seva carrera professionals ha creat nous jocs de màgia totalment originals que, posteriorment, s’han posat a la venda en botigues de màgia arreu del món per ser utilitzats en el repertori de molts mags.

40’ | Màgia creativa

3€

Comparteix l’espectacle!