FIMAG 2018

Diumenge 3 de juny

17:30h

Auditori Espai Ter

A Dolce Vita, el Mag Lari ens presenta un es-pectacle familiar on humor, màgia i diversió s’hi donen la mà. Fruit de la inspiració combinada de la pel·lícula Dolce Vita i el hit musical de Ryan Paris, el mag Lari ens sorprèn amb un extraordinari repertori de jocs de mans diferents, ambientats en paisatges de la bella Itàlia.

Xow àgil i divertit, on la ironia va lligada als tòpics italians més simpàtics. Música, llums i un vestuari exquisit completen aquest fantàstic espectacle en el qual, un cop més, el Mag Lari desborda la seva manera de fer màgia desenfadada i la seva caris-màtica faceta de showman.

El Mag Lari, il·lusionista des de fa quasi 30 anys, ha actuat en teatres d’arreu de Catalunya i l’estat i en festivals internacionals de màgia a França, Portu-gal, Alemanya, Suïssa i Japó.

Amb una trajectòria de més de 2.500 funcions fetes sempre amb la mateixa il·lusió que el primer dia, ha recollit premis com l’Arc, el de millor espec-tacle a la Fira de Tàrrega, dos Butaques, el Premio Nacional de Magia i finalista a Català de l’any. Ha presentat el programa Pura Magia de TVE, on també era el director de l’acadèmia. El Mag Lari ha dirigit també l’espectacle Nada es imposible del Mago Pop.

75’ | vàries disciplines | tots els públics

Comparteix l’espectacle!