Dissabte 8 de juny

18:00h / 20.15h

Plaça de la VIla

El Mag Gerard ens presenta un sorprenent espectacle per a tota la família on barreja amb un estil propi la màgia visual amb la comèdia. Ens oferirà tot un seguit d’efectes màgics (aparicions, desaparicions, viatges impossibles..) que ens acompanyaran en un viatge per les diferents especialitats de l’art de l’impossible.

El tarragoní Mag Gerard pertany a una nova generació de mags que barreja la màgia visual amb la comèdia de manera original i sorprenent. Ha estudiat a l’escola de l’Ana Tamariz, a Madrid, on ha après les tècniques de l’il·lusionisme de la mà de grans mestres com Juan Tamariz o Gaetan Bloom, entre d’altres. A més, compatibilitza la seva feina de mag amb la d’escriptor de llibres de màgia i conferenciant.

Recentment, ha aparegut en la prestigiosa revista «Genii Magazine» dels Estats Units, considerada una de les més importants de les especialitzades en il·lusionisme. Les seves creacions màgiques formen part del repertori de molts mags del nostre país, i a més, alguns dels seus productes màgics es troben en els catàlegs de les millors botigues de màgia del món. Acaba de publicar ” 100 trucs per sorprendre amb el mòbil” de l’editorial Cossetània.

60’ | Màgia visual i còmica

Espectacle GRATÜIT

Comparteix l’espectacle!