Dissabte 8 de juny

20.00h

Cine Petit

Guanyador de la 2a edició del programa Pura Magia TVE

La companyia del mag Edgard ha aconseguit sacsejar el món del teatre per a tots els públics amb la inclusió d’innovadores tècniques de màgia. Va iniciar la seva carrera al Cafè Teatre Llantiol de Barcelona, ha treballat cinc anys en companyia del Mag Lari, dos anys al Teatreneu i ha recorregut els principals teatres europeus.

Primer premi al Campionat Nacional de Màgia (Cáceres) en l’apartat de grans il·lusions (2014); tercer premi en la categoria de grans il·lusions al Campionat Mundial FISM (2015); segon premi  en el Magic Mania de Letònia en la categoria de close-up (2016).

El final del Vietnam, l’assassinat del president Kennedy, el Watergate, la tensió de la Guerra Freda, les amenaces nuclears… Son esdeveniments que van marcar el final dels 60 i l’esdevenir de dècades futures. Tot plegat, simplement avorrit…

La història d’aquest període està marcada per la música, la televisió, l’esport, la moda i els personatges que van contribuir a enfortir el món de l’espectacle. Una època que, a voltes, pot semblar supèrflua… però marcada pel color, les ganes de viure i per una forma alegre i sincera d’encarar la vida.

Si alguna vegada vas rebobinar un cassete amb un bolígraf Bic, si vas plorar la mort del “Chanquete”, si un PacMan es va apoderar del teu temps d’oci, si sorties a jugar al carrer amb l’única condició de tornar abans del vespre… llavors ets benvingut al club dels “Old Time Bakery”. Un espectacle sense més pretensions que arrencar-te un somriure i endinsar-te en l’aroma que desprenien aquells temps passats on el lema simplement era “Be happy and smile”.

60’ | tots els públics

10€

Comparteix l’espectacle!