Jimmy Delp

It's Good

França

Espectacle Inclòs a la Gran Gala Internacional

Es considera mag, però cada vegada s’hi posa és una autèntica catàstrofe! Un número visual amb il·lusions, humor, levitació, foc, contorsió… i èxit garantit

“El mag taronja” és un gran xou de màgia on es barregen grans il·lusions, màgia còmica i ventriloquia. Aquest espectacle es va convertir en l’atracció estrella a França amb quatre funcions al dia durant tota una temporada. Jimmy dóna tanta energia a l’escenari que crea personatges que l’ajudin a revelar-se. És ventríloc, actor, mag, humorista i un etern optimista que fa qualsevol cosa per entretenir-nos en les situacions més grolleres, com convertir-se en un esquelet o fins i tot perdent les cames. Això sí, sempre diu que «És bo».

La seva gran passió per la màgia comença als 13 anys a Marsella quan veu mags com Sylvain Mirouf i Dany Lary envoltats de ballarins. Comença a fer els primers trucs de màgia a l’escola primària i ràpidament es descobreix com un “Showman” amb jocs que fins i tot atrapen els seus professors. “La vida és un joc sense fi”, diu!

17:30h i 21:30h
Preu: 28€ / 25€ / 22€ / 19€ €
Espai Ter