Màgia Singular

Espectacles de màgia de prop en espais singulars de Torroella

Javier Botía

El Mentalista

Espanya

Dissabte 3 de juny

11:45h / 13:00h / 17:30h / 19:30h

Diumenge 4 de juny

11:45h / 13:00h / 16:30h / 18:30h

Auditori La Tina

Un espectacle molt participatius que combina stand up comedy amb el mentalisme més sorprenent.

Monòlegs d’humor i fenòmens paranormals que no deixen indiferent a ningú. A més, gràcies a la seva faceta televisiva actua com a conductor d’esdeveniments de tota mena per a importants marques internacionals. Riures i sorpresa garantits amb el campió mundial de mentalisme en qualsevol dels seus formats.

Javier és un showman televisiu de dilatada carrera professional. Va començar en ràdio a través d’emissores com els quaranta principals, aconseguint ser líder d’audiència en tres països: l’Uruguai Paraguai i l’Argentina. Posteriorment, es llança a la televisió fins a tornar a Espanya amb el seu propi prime time. Aquesta faceta mediàtica li porta a convertir-se en un artista diferent quan aborda el món del mentalisme. Sent reconegut pel seu estil diferent i totalment televisiu, combinant mentalisme amb humor. Després de guanyar diversos festivals internacionals, s’alça amb el primer premi nacional de mentalisme en el 2016, fent el salt a Korea on es consagraria com el millor mentalista del món en obtenir el primer premi FISM.

El converteix en un referent a Got Talent o Fool Us a Las Vegas (els EUA) obtenint el FOOLER, després d’aconseguir enganyar els millors mags del món. És autor de llibres entre els quals destaquem TRETZE GRAONS MÉS AMUNT, lectura obligada per als amants de les arts màgiques. En l’actualitat està a l’equip de Luís de Matos al costat d’estrelles com Jo Hojin, Donen Sperry i Norbert Ferré, formant part de l’oferta artística d’aquest últim en la seva companyia de management internacional.

40’ / Mentalisme

Preu:

4€

Compra la teva entrada:

Comparteix l’espectacle!

Shopping Basket

DEL 2 AL 4 DE JUNY 2023
TORROELLA DE MONTGRÍ
11a EDICIÓ