DEL 2 AL 4 DE JUNY 2023
TORROELLA DE MONTGRÍ
11a EDICIÓ

Search

Màgia Singular

Espectacles de màgia de prop en espais singulars de Torroella

Javier Botía

El Mentalista

Valencia

Dissabte 3 de juny

11:45h / 13:00h / 17:30h / 19:30h

Diumenge 4 de juny

11:45h / 13:00h / 16:30h / 18:30h

Auditori La Tina

Un espectacle participatiu d’un showman televisiu que combina l’stand up comedy amb el mentalisme més sorprenent

Els seus monòlegs combinen l’humor i els fenòmens paranormals sense deixar indiferent a ningú. La faceta televisiva del campió mundial de mentalisme garanteix riures i sorpreses en qualsevol dels seus formats. Javier és un showman amb una dilatada carrera professional. Va començar en televisió i ràdio fins que va a tornar a Espanya amb el seu propi prime time, convertint-se en un artista reconegut per combinar el mentalisme amb l’humor. 

S’alçà amb el primer premi nacional de mentalisme en el 2016, fent el salt a Korea on es consagraria com el millor mentalista del món en obtenir el primer premi FISM. Es va convertir en un referent a Got Talent o Fool Us a Las Vegas (els EUA) obtenint el FOOLER, després d’aconseguir enganyar els millors mags del món.  

És autor de llibres com els TRETZE GRAONS MÉS AMUNT, lectura obligada per als amants de les arts màgiques. En l’actualitat està a l’equip de Luís de Matos al costat d’estrelles com Jo Hojin, Donen Sperry i Norbert Ferré, formant part de l’oferta artística d’aquest últim en la seva companyia de management internacional.

40’ / Mentalisme

Preu:

4€

Compra la teva entrada:

Comparteix l’espectacle!

Shopping Basket

del 31 de MAIG al 2 de JUNY 2024