Màgia Singular

Espectacles de màgia de prop en espais singulars de Torroella

Iván García

El arte del Engaño

Madrid

Dissabte 3 de juny

11:30h - 12:45h - 16:30h - 18:30h

Espai Àtrium

Benvinguts a un xou de màgia de prop, on per a il·lusionar(te) o enganyar(te) basten dues mans i objectes que tots hem usat alguna vegada… T’atreveixes a ser enganyat? 

La seva història amb l’il·lusionisme comença als 10 anys amb una caixa de Màgia Borrás, un canvi de col·legi i una persona que em va fer saber que volia dedicar-me a la màgia la resta de la meva vida.

Si, tal vegada t’ha semblat la història d’un acudit dolent, però en si, és la seva història. La història que conta com es va convertir en mag, d’una taula de bar a trepitjar grans escenaris, la seva màgia té una intenció, sorprendre’t. 

L’impossible amb tocs d’humor, fan que els seus espectacles et facin dubtar de tot el que hagis pogut arribar a veure fins al moment. Amb més de 15 anys d’experiència al sector, la seva màgia es caracteritza per ser visual, pròxima, dinàmica i divertida. Al 2021 va aparèixer per a sorprendre el jurat de *Got*Talent España i la seva audiència. El seu propòsit continua sent el mateix del primer dia, fer-te creure en l’impossible.

40’ / Close Up

Preu:

4€

Compra la teva entrada:

Comparteix l’espectacle!

Shopping Basket

DEL 2 AL 4 DE JUNY 2023
TORROELLA DE MONTGRÍ
11a EDICIÓ