DEL 2 AL 4 DE JUNY 2023
TORROELLA DE MONTGRÍ
11a EDICIÓ

Màgia 3 Estrelles

Espectacles de mig format

Isaac Jurado

Imperfecto

Catalunya

Divendres 7 de juny

22.30h

Terrat Museu de la Mediterrània

IMPERFECTO és un espectacle participatiu i interactiu amb una trajectòria que arranca l’any 2002.. S’adapta a tot tipus d’esdeveniments, situacions i públic. La seva versatilitat unida al talent d’Isaac Jurado son dos motius pels quals ha estat present a festes públiques i privades de tota la península.

Al llarg de la seva carrera professional, Isaac Jurado ha estudiat i practicat altres arts per a donar un enfocament més personal a tots els seus projectes i espectacles. A més, és un dels artistes amb més projecció de Catalunya i l’Estat Espanyol. També ha participat en festivals de màgia, circ i teatre.

Va participar en dues temporades a la Cadena SER amb els increïbles “Especialistas Secundarios” fent màgia a través de les ones. També van voler comptar amb la seva màgia al mític programa de BTV “Connexió Barcelona”

Ha assessorat altres mags, tant per a espectacles teatrals com per a televisió. Ha ajudat a assessorar diferents anuncis, videoclips i productores que volien incloure màgia en els seus projectes.

60’  | Màgia golfa

Preu:

10€

Compra la teva entrada:

Comparteix l’espectacle!

Shopping Basket

DEL 2 AL 4 DE JUNY 2023
TORROELLA DE MONTGRÍ
11a EDICIÓ