Dissabte 8 de juny

17:30h / 21:30h

Auditori Espai Ter

Un espectacle únic en el món en el qual la maga Huang Zhen crea sobre l’escenari una nova dimensió màgica mai vista fins ara. Número amb el qual ha emocionat auditoris com els de la Rolex Masters de Montecarlo, la Gala Màgica Mundial FISM o els programes de televisió Le Plus Grand Cabaret du Monde (TV5 – França) o Pura Magia (TVE).

1r Premi de nous talents al Shanghai Magic Festival (2002), medalla d’or al campionat internacional de Pekín (2003), 1r premi de manipulació al congrés màgic espanyol (2005), Premi Mystery Award a la convenció màgica de la SAM a Boston (2005), premi Mandrake d’Or a París (2005), 1r premi a la competició Cannes Magic Festival (2007).

 

Quan la màgia és poesia…

Huang Zheng és una maga amb encant romàntic oriental, magnífica tècnica i somriure atractiu, capaç de fusionar allò més clàssic amb allò més contemporani, la dansa i el misteri, la màgia i l’emoció.

Amb la seva darrera creació, l’espectacle Aire, aconsegueix transportar l’espectador fins una nova dimensió màgica, mai vista fins ara. La màgia en estat pur i emocionant, on la bellesa plàstica i estètica dels elements ens fa arribar a un món impossible.

90’ | Màgia poètica

24 / 21 / 18 / 15€

Comparteix l’espectacle!