FIMAG 2018

Dissabte 2 de juny

17:30h i 21:30h

Auditori Espai Ter

La Gran Gala Internacional s’ha convertit al llarg els anys en una cita obligada per als amants de la bona màgia. Un espectacle únic que reuneix figures de reconegut prestigi a nivell internacional amb els seus números més innovadors i vanguardistes.

La Gran Gala Internacional s’ha convertit al llarg els anys en una cita obligada per als amants de la bona màgia. Un espectacle únic que reuneix figures de reconegut prestigi a nivell internacional amb els seus números més innovadors i vanguardistes.

Al llarg de més de vint anys de carrera, Kenris han assolit un prestigi digne del qui fou el seu mestre, Hiatus. La parella que forma amb Aurelia ha acon-seguit captivar públic i crítica allà on han actuat tot submergint-nos al cor de l’elegància. El clàssic Tango Passion, un número poètic que combina la passió del tango amb l’art de l’il·lusionisme on no sabrem on comença el ball i acaba la il·lusió ni on la il·lusió deixa pas al ball.

Medalla d’or a la Convenció de Màgia de Shanghai, Medalla de plata a la Convenció de Màgia Blanca de Rússia.

Dedicat professionalment al món de la màgia des de 2010, Charlie Mag ha convertit tot un clàssic com la màgia amb coloms en un número original i modern, després d’haver treballat amb gran èxit al Cirque du Soleil.

Campió d’Europa en Màgia General FISM (2012) i premi Mandrake d’Or 2013, un dels més prestigio-sos a França.

Amb el número Paradigma, d’estètica futurista, gaudirem de coloms que apareixen, desapareixen i es transformen. Tot envoltat d’una atmosfera d’ele-gància i espiritualitat que ens transportarà a una altra dimensió.

Laurent Piron, una de les principals apostes de FIMAG per aquest 2018 –espectacle inaugural Ba-ttement de peur i gala internacional- confirma la força amb què el gènere de la magie nouvelle està arribant als principals escenaris internacionals de màgia.


A la gala ens sorprendrà amb un número que destil·la els millors efectes visuals de l’especta-cle 13 rue du Hasard. Els objectes quotidians adquireixen una nova dimensió i ens podem trobar paraigües que desapareixen, objectes que volen i es transformen o una pluja de pilotes que inunden literalment l’escenari. Una autèntica delícia!Aquest número ha estat guardonat en diverses competicions internacionals, entre elles el Campio-nat Francès FFAP 2013.

Premi Nacional de Màgia l’any 2011, Javi Benítez és un dels mags amb més projecció internacional del panorama estatal en l’art de la cartomància. Així ho va demostrar al mític programa de TV Penn and Teller (EE.UU.) on es va fer mereixedor del premi Fool Us. Complementa la seva extraor-dinària habilitat amb cartes i altres objectes amb grans dots d’improvisació

EXCLUSIVA MUNDIAL

La veterania de Kenris Murat no és obstacle per a seguir investigant i creant nous espectacles que llavors portarà arreu del món. A FIMAG 2018 tindrem el privilegi que hagi volgut ensenyar per primer cop en escena el número Sky Drone, amb el qual competirà al campionat del món de màgia FISM 2018 que es fa Busan (Corea del Sud) po-ques setmanes després de FIMAG.

Artista polifacètic, Miguelillo és capaç d’adaptar la seva manera d’entendre el món per tal de satis-fer la curiositat de tothom. És considerat un dels màxims exponent de la jove generació de comu-nicadors que no vol altra cosa que sorprendre i crear nous contextos especials. Ho demostra cada setmana al programa Un país mágico, que s’emet per La 2 de TVE i ja va per la segona temporada.

Miguelillo presentarà la gala 2018.