Gran Gala Internacional 2024

La Gran Gala Internacional és l’espectacle més emblemàtic de FIMAG. Cinc mags de reconegut prestigi comparteixen escenari per a presentar els seus millors números.

Artistes:

Vara_web
Tarragona
Humorista, presentador i mag de primera categoria per conduir la Gran Gala del Fimag!

Sempre combinant humor i màgia, va començar la seva carrera artística fa més de vint anys a Port Aventura. Des de llavors ha rodat mig món treballant pels creuers més grans del món com “ROYAL CARIBBEAN”, o “IBERO CRUCEROS” i escenaris com el Gran Teatre del Liceu de Barcelona. Ha protagonitzat l’espectacle “Ariakadabra” al Liceu durant diverses temporades i ha estat presentador de la Gala Inaugural del Congrés Europeu de Mags, FISM 2020, entre d’altres

Espectacle inclòs a la Gran Gala Internacional

topaz
Alemanya
Un autèntic il·lusionista, comediant i escriptor campió del món en manipulació.

La seva màgia enginyosa ens sorprèn amb una creativitat impressionant que desconcerta el públic amb les il·lusions més originals. TOPAS és un èxit internacional des de fa dècades a Las Vegas, Yokohama, Montecarlo, Alemanya, Espanya, França, Àustria, Grècia, Xina i altres països d’arreu del món. Ha actuat a més de 50 programes de televisió internacionals com els NBC “The World Greatest Magic” al Caesar’s Palace, a “Les Plus Grands Spectacles Du Monde” (France TV 1), “La Grande Magia” a Itàlia i recentment va actuar a “Penn & Teller Fool us” i “La France a un incroyable Talent” (FGT).

Espectacle inclòs a la Gran Gala Internacional

Jaana-web
Alemanya
Dansa i màgia combinades en perfecte equilibri.

La Jaana Felicitas treballa contra les lleis de la física amb una cadira blanca que sura a l’aire, volant, seguint-li cada moviment com si fos la millor sòcia màgica de ball. Un objecte que viu i amb qui hi desenvolupa una estreta relació en una meravellosa combinació de dansa i efectes màgics. L’artista crea una fusió especial de dos gèneres artístics. Es va estrenar el juny de 2018 a la sala “Renitenztheater” de Stuttgart i des de llavors ha mostrat el seu talent en constant creixement a tot el món. Va guanyar el primer premi al Campionat holandès de Màgia 2019 i el 2022 es va convertir en Campiona Alemanya de Màgia. Aquell any va ser guardonada pel Cercle Màgic d’Alemanya amb “the Magician of the Year“ i va actuar dues vegades al programa de televisió the Penn i al Teller’s Fool us“ a Las Vegas, USA.

Espectacle inclòs a la Gran Gala Internacional

David_diaz_web
Madrid
L’artista que arrasa als campionats de màgia a nivell internacional.

Una beguda secreta concedeix poders a un jove convertint-lo en un superheroi, sempre que actuï amb responsabilitat. La compassió podrà controlar el poder i el do d’aquesta extraordinària beguda però l’avarícia pot trencar l’encanteri. Un acte de màgia espectacular on el veritable heroisme resideix en fer ús dels poders d’una manera adequada. El treball i la constància, malgrat la seva joventut, l’han portat a participar en festivals i programes de TV de diferents països amb alguns dels millors mags del món. Avui dia i de manera autodidacta, crea els seus efectes i il·lusions i, fruit d’això, va ser “Premi Nacional d’Invenció” en el Congrés Màgic Nacional de “GranHada”.

Espectacle inclòs a la Gran Gala Internacional

Celia_muñoz_web
Madrid
Artista polifacètica que combina la ventrilòquia amb l’il·lusionisme, el cant i l’humor d’una manera completament innovadora.

L’esperit de la Diva és un número innovador i original. Mitjançant la creativitat fa aparèixer l’esperit d’una Diva, la gran Maria Malibrán, que es manifesta a través de la seva veu en un acte on la ventrilòquia i l’il·lusionisme es fusionen de forma natural. El seu tarannà encantador i la seva tècnica vocal única va deixar al jurat d’ America’s Got Talent sense paraules. Va començar a cantar en projectes operístics, tant clàssics com contemporanis i com a actriu d’escena clàssica va aparèixer en festivals com el Festival Internacional de Teatre Clàssic d’Almagro. Ara resident a Las Vegas, Celia va guanyar “Got Talent Espanya“ rebent el passi d’or, la concessió a passar a la final directament amb el “Botó daurat”.

Espectacle inclòs a la Gran Gala Internacional

Yannis_web
Turquia
Elèctric i explosiu, reconegut pels mestres com un dels millors mags de la seva generació.

Des de Turquia, Yannis whY, sobresurt amb un estil únic per la seva mentalitat encantadora, en un show completament boig i atrevit en l’àmbit més tècnic de la màgia. Endinsa el públic en un univers oriental revisitat a l’estil del Rock ‘n’ Roll, amb el qual el mag, establert a la Bretanya, ha viatjat per tot el món. Reconegut per la seva professionalitat i creativitat, és expert en la màgia de prop, la màgia interactiva que té lloc a pocs centímetres dels espectadors, però a la Gala Internacional ens sorprendrà amb una explosió de màgia expansiva.

Espectacle inclòs a la Gran Gala Internacional

Dissabte 1 de juny
17:30h i 21:30h
28€ / 25€ / 22€ / 19€