DEL 2 AL 4 DE JUNY 2023
TORROELLA DE MONTGRÍ
11a EDICIÓ

Search

Gran Gala Internacional

dissabte 04 juny

17:30h i 21:30h

Auditori Espai Ter

Judit Martín

Actriu còmica amb una llarga trajectòria com improvisadora i imitadora. Guanyadora del Premi Internacional d’Humor Gat Perich. Popular pels seus personatges de Polònia (TV3), Està Passant (TV3) i Versió Rac1.

+ info

Mario López

Un dels pioners de la “nova onada de la màgia nacional” omple l’escena amb un simple grapat de sal. Tocs de clown i de teatre gestual es donen la mà per redefinir un dels actes més famosos de la història de la màgia.

+ info

Javi Rufo

Màgia, humor i moltes esferes se sumen a un número delirant on el calaix de sastre ajuda el mag a aconseguir el vestit dels seus somnis. Premi Nacional de Manipulació 2019.

+ info

Ramó&Alegria

Un acte de màgia inusual i canalla, carregat de situacions absurdes i efectes presentats com no s’havia fet mai. Possiblement el més guardonat en menys temps de l’escena màgica actual.

+ info

Laurent Piron

Acte d’un nou gènere on la màgia neix de la simplicitat i ens allunya dels camins més fresats. Una simple bola de paper pot ser alhora entranyable, maliciosa i commovedora… Campió d’Europa de màgia FISM 2021.

+ info

Mag Edgard

Una inspirada posada en escena d’estètica fantàstica embolcalla una aventura plena d’evocacions impossibles que sorprèn pel seu impacte màgic i plàstic. 1r premi al Campionat Nacional de Màgia en categoria de grans il·lusions.

+ info

La Gran Gala Internacional és l’espectacle més emblemàtic de FIMAG. Cinc mags de reconegut prestigi comparteixen escenari per a presentar els seus millors números.

100’ | diverses disciplines

Preu:

28€ / 25€ / 22€ / 19€

Compra la teva entrada:

Comparteix l’espectacle!

Shopping Basket

del 31 de MAIG al 2 de JUNY 2024