Gran Gala Internacional 2022

La Gran Gala Internacional és l’espectacle més emblemàtic de FIMAG. Cinc mags de reconegut prestigi comparteixen escenari per a presentar els seus millors números.

Artistes:

judit-h
Catalunya
Actriu còmica amb una llarga trajectòria com improvisadora i imitadora. Guanyadora del Premi Internacional d'Humor Gat Perich. Popular pels seus personatges de Polònia (TV3), Està Passant (TV3) i Versió Rac1.

Espectacle Inclòs a la Gran Gala Internacional

Judit Martín és una actriu còmica de Barcelona, amb una llarga trajectòria com improvisadora i imitadora. Popular sobretot pels seus personatges de Polònia (TV3), Està Passant (TV3) i Versió Rac1. Guanyadora del Premi Internacional d’Humor Gat Perich.

Serà l’encarregada de dinamitzar la Gran Gala Internacional FIMAG’22 amb molt d’humor i jocs d’improvisació on la complicitat del públic serà una peça essencial

mario-v
Un dels pioners de la “nova onada de la màgia nacional” omple l’escena amb un simple grapat de sal. Tocs de clown i de teatre gestual es donen la mà per redefinir un dels actes més famosos de la història de la màgia.

Espectacle Inclòs a la Gran Gala Internacional

Mario López és un dels mags més reconeguts del panorama mundial. Pioner de la “nova onada de la màgia nacional” on el cos, el cor i els ulls caminen al compàs del cervell, les mans i el somriure. Mario López és l’Art de la Màgia com sempre l’hem somiat!

A El milagro de la sal, amb un simple grapat de sal, Mario López omple l’escenari d’un aroma únic i inoblidable. Una peça amb tocs de clown i de teatre gestual que es donen la mà per redefinir un dels actes més famosos de la història de la màgia.

Diuen que va néixer amb un conflicte sota el braç, és un expert en ficar-se en problemes i és una delícia veure com intenta resoldre’ls màgicament (amb més o menys èxit).

rufo-h
Espanyahttps://fimag.koobin.cat/gala-internacional-1730
Màgia, humor i moltes esferes se sumen a un número delirant on el calaix de sastre ajuda el mag a aconseguir el vestit dels seus somnis. Premi Nacional de Manipulació 2019.

Espectacle Inclòs a la Gran Gala Internacional

Javi Rufo és elegant, divertit i un expert comunicador capaç d’adaptar la seva energia i aptituds a qualsevol esdeveniment. Avui en dia es dedica a crear experiències màgiques modernes i d’alt impacte combinant la creativitat amb la il·lusió.

Cajón de sastre. Quan creia que ja havia acabat la seva preciosa brusa blanca, un fet estrany fixa la seva atenció al calaix de sastre. El calaix vol que es millori la brusa i, a través de la màgia, proposarà opcions al sastre perquè aconsegueixi el vestit dels seus somnis. Màgia, humor i moltes esferes per a explicar una història delirant.

Premi Nacional de Manipulació 2019

Premi europeu 2021 de manipulació

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Catalunya
Un acte de màgia inusual i canalla, carregat de situacions absurdes i efectes presentats com no s’havia fet mai. Possiblement el més guardonat en menys temps de l’escena màgica actual.

Espectacle Inclòs a la Gran Gala Internacional

En Ramó és creador, mag, actor… o millor dit, ho intenta. És creador de nous efectes de màgia i ha portat els seus espectacles a sales, teatres i places de tota Catalunya, Europa i el món. Ha presentat les seves creacions al prestigiós programa de la televisió Americana “Pen&Teller: Fool Us”.

Totalment enamorada d’ell, Alegria és l’energia, el seny, la força,… el cap. Treballa al costat d’en Ramó tant com a intèrpret, en el procés creatiu i en la part tècnica dels espectacles.

Ramó&Alegria és un acte de grans Il·lusions còmiques, que en un temps rècord ha aparegut als millors festivals de màgia d’Europa.

Una lluita còmica entre Ramó -un mag potser massa entusiasta- i Alegria -companya escènica que no fa, precisament, justícia al seu nom-… Situacions absurdes d’humor per a tots els públics amb efectes de màgica presentats com no s’havia fet mai.

Un acte de màgia inusual i canalla, possiblement el més guardonat en menys temps de l’escena màgica actual.

2n Premi Europeu de màgia en categoria de Grans Il·lusions (FISM ECM 2021)
Premi Europeu en categoria d’invenció (FISM ECM 2021)
1r Premi Nacional de màgia en categoria d’invenció (CNM 2019)
1r Premi Nacional en la categoria de Grans Il·lusions CMN 2019
2n Premi Nacional Italià a la categoria de Grans Il·lusions 2019.

piron1-h
Bèlgica
Acte d’un nou gènere on la màgia neix de la simplicitat i ens allunya dels camins més fresats. Una simple bola de paper pot ser alhora entranyable, maliciosa i commovedora… Campió d’Europa de màgia FISM 2021.

Espectacle Inclòs a la Gran Gala Internacional

Laurent Piron ha presentat, des del 2005, els seus diferents espectacles arreu del món. Als carrers de Sydney, al Festival d’Avinyó o als Campionats del Món de Màgia. Els seus espectacles son variats i originals i amb ells ha guanyat nombrosos premis. L’any 2015 es va interessar per la magie nouvelle. Atret per aquest nou llenguatge, crea l’espectacle Battement de Peur. El 2018 va crear Cie Alogique amb Hugo Van De Plas i Sylvia Delsupexhe.

A Paper ball una simple bola de paper pot ser alhora entranyable, maliciosa i commovedora… Un antropomorf màgic que ens ofereix un petit trosset d’infància.

En aquest número d’un nou gènere, la màgia neix de la simplicitat i ens allunya dels camins més trepitjats.

Campió d’Europa de màgia amb el número visual “Paper Ball” (2021)

edgar-v
Catalunya
Una inspirada posada en escena d’estètica fantàstica embolcalla una aventura plena d’evocacions impossibles que sorprèn pel seu impacte màgic i plàstic. 1r premi al Campionat Nacional de Màgia en categoria de grans il·lusions.

Espectacle Inclòs a la Gran Gala Internacional

El Mag Edgard ha participat en les gales internacionals més importants dels festivals més reputats a nivell nacional com el Grandes ilusiones Murcia, el Memorial Li-Chang de Badalona o el Fimag de Torroella de Montgrí.

Déjà vu, el viatge final és un espectacle d’estètica fantàstica on hi domina l’elegància embolcallada d’una inspirada posada en escena. Màgia i il·lusió es fonen en una aventura que sorprèn pel seu impacte màgic i plàstic i que sorprèn per les evocacions de coses impossibles, tot barrejant el passat amb el present, allò possible amb allò impossible i on tot plegat resulta ser una gran il·lusió.

1r premi al Campionat Nacional de Màgia en categoria de grans il·lusions (2014).
4t premi mundial al FISM celebrat a Rimini (Itàlia) amb el número Enchanted Wood.

Dissabte 4 juny
17:30h i 21:30h
28€ / 25€ / 22€ / 19€