FIMAG 2022

10a edició

Màgia Popular

Karlus

Un espectacle de clown i màgia, teatre de text i d’objectes. Sense paraules. Dirigit per Txe Arana.

+ info
Gran Màgia

Adrián Vega

Gran xou de màgia de prop adaptat al teatre. Els grans misteris i enigmes que s’amaguen itori Espai Ter, de prop en palaus i espais singulars i màgia popular a les places més significatives de la vila de Torroella de Montgrí.
Per a totes les edats i per al públic més exigent.

+ info
Cinema Montgrí

Iván Santacruz

Iván Santacruz, Premi Nacional de Màgia Infantil i Màgia Còmica, realitza un espectacle on es combinen la màgia, el teatre, el clown, números musicals, participació i sobretot, diversió. Molta diversió! Una autèntica festa màgica!

+ info
2022

David Navares

En David, viatger del món, sempre va acompanyat de la seva misteriosa maleta. Què hi guarda a dins aquest rodamón? Objectes fascinants que amaguen els més grans secrets de la màgia.

+ info
Màgia Singular

Alejandro Revuelta

Un espectacle de mentalisme, humor i poesia. Una aposta fresca i emocional que vol posar en valor la sorpresa a través de les paraules enllaçant cada peça mental en una història o poema de creació pròpia.

+ info
Màgia Singular

Nilo Hidalgo

Esencial és un espectacle que vol anar més enllà de l’entreteniment. És l’anàlisi de l’essencialitat de l’ésser humà i alhora una ràfega de màgia íntima

+ info
Màgia Singular

Roger Belso

Creus en la màgia? Hi ha gent que no. Però… què és la màgia? Existeix? No parlo dels trucs, parlo de màgia.

+ info
Gran Màgia

Judit Martín

Actriu còmica amb una llarga trajectòria com improvisadora i imitadora. Guanyadora del Premi Internacional d’Humor Gat Perich. Popular pels seus personatges de Polònia (TV3), Està Passant (TV3) i Versió Rac1.

+ info
Gran Màgia

Mario López

Un dels pioners de la “nova onada de la màgia nacional” omple l’escena amb un simple grapat de sal. Tocs de clown i de teatre gestual es donen la mà per redefinir un dels actes més famosos de la història de la màgia.

+ info
Auditori Teatre Espai Ter

Javi Rufo

Màgia, humor i moltes esferes se sumen a un número delirant on el calaix de sastre ajuda el mag a aconseguir el vestit dels seus somnis. Premi Nacional de Manipulació 2019.

+ info
Gran Màgia

Ramó&Alegria

Un acte de màgia inusual i canalla, carregat de situacions absurdes i efectes presentats com no s’havia fet mai. Possiblement el més guardonat en menys temps de l’escena màgica actual.

+ info
Gran Màgia

Laurent Piron

Acte d’un nou gènere on la màgia neix de la simplicitat i ens allunya dels camins més fresats. Una simple bola de paper pot ser alhora entranyable, maliciosa i commovedora… Campió d’Europa de màgia FISM 2021.

+ info
Gran Màgia

Mag Edgard

Una inspirada posada en escena d’estètica fantàstica embolcalla una aventura plena d’evocacions impossibles que sorprèn pel seu impacte màgic i plàstic. 1r premi al Campionat Nacional de Màgia en categoria de grans il·lusions.

+ info
Màgia Popular

Adan Xou

El mag Adan porta més de 20 anys en el món de l’espectacle. Va començar al teatre fent d’actor, guionista i director; després es va obrir al món del circ; i, finalment, al fascinant món de la màgia

+ info
Màgia Popular

Joana Andreu

Màgica és un espectacle per a tota la família (petits i grans) on l’humor i la participació del públic juguen el paper més important. Viu la màgia en primera persona i passa una estona MÀGICA!!!

+ info
Màgia Popular

Martilda

Martilda ens presenta el seu nou espectacle, un xou creat amb tot el seu carinyo i la seva il·lusió, on demostra perquè és una de les artistes màgiques de més prestigi a nivell nacional de l’actualitat.

+ info
Màgia Singular

Albert Vidal

Un espectacle minimalista pensat per a crear grans moments de màgia i humor amb un estil únic i personal. Albert Vidal és el guanyador del concurs de màgia jove del 1r Festival de Màgia de Terrassa (octubre 2021).

+ info
Màgia Singular

Mario López

Mario López és un dels mags més reconeguts del panorama mundial. La seva actitud fresca (fruit de la seva alegria) i el seu treball constant (producte de la passió que posa envers tot el que fa) fan d’ell un artista únic en la seva espècie.

+ info
Màgia Singular

Lola Mento

Lola Mento és una maga, actriu i show woman polipatètica que utilitza la seva comicitat i la seva poca vergonya per una comunicació potent i directa amb el públic, sempre diferent i única.

+ info
Gran Màgia

Jorge Blass

Il·lusions inèdites i experiències interactives en un espectacle que explora els límits entre allò FÍSIC i allò VIRTUAL. Això és EFÍMERO Live, el nou espectacle de Jorge Blass, un dels grans noms de la màgia nacional i internacional actual.

+ info
Màgia Popular

Mag Stigman

El circ dels Impossibles és un espectacle 100% dinàmic, carregat de bon rotllo, colorisme i participació activa del públic.

+ info
Convent de les Clarisses

Àlex Ferrer

Amb el taller de màgia que ens proposa, els infants aprendran jocs de màgia senzills per sorprendre i il·lusionar amb el meravellós art de la màgia.

+ info
2022

Javi Rufo

Javi Rufo porta al tauler de joc les seves millor fitxes. Moments impossibles que faran que el cap et doni voltes i et provocarà que no deixis de qüestionar-te si la vida és un joc o no.

+ info
Tallers

David El Mag

Els tallers de David el Mag obren les portes a tots els infants que volen endinsar-se en el meravellós món de la màgia.

+ info