FIMAG 2019

8a edició

2019

David El Mag

Vols ser mag? La màgia és el teu hobby? Vine a descobrir el fantàstic món de la màgia i la fantasia de la mà de David el Mag.

+ info
Gran Màgia

Nuel Galán

Jove mag deixeble del Mago Pop (Fimag 2012), ja s’ha fet un nom propi i mostra una projecció sense límits.

+ info
Auditori Teatre Espai Ter

Gran Gala Internacional

Gran Gala Internacional Dissabte 8 de juny 17:30h / 21:30h Auditori Espai Ter La Gran Gala Internacional s’ha convertit al llarg els anys en una

+ info
Gran Màgia

Yunke

Yunke és un dels grans il·lusionistes del nostre temps. La seva màgia ve carregada de misteri, bellesa i risc.

+ info
Gran Màgia

Chris Torrente

Chris Torrente, mag francès de reconegut prestigi mundial, amb un talent indiscutible ens porta a la seva Symfolie

+ info
Gran Màgia

Huang Zheng

Un espectacle únic en el món en el qual la maga Huang Zhen crea sobre l’escenari una nova dimensió màgica mai vista fins ara.

+ info
Auditori Teatre Espai Ter

Dani Polo

La primera imatge que ens trobem quan s’obre el teló és un home llegint una revista al seu punt de lloguer de para-sols a la platja.

+ info
Gran Màgia

G Alexander

G Alexander, és un jove il·lusionista valencià que, amb tant sols 25 anys, ja ha portat la seva màgia a tots els racons de món.

+ info
Gran Màgia

Marcel Tomàs

Actor, creador i director de teatre, enguany celebra 20 anys fent humor amb la companyia Cascai Teatre.

+ info
Gran Màgia

Manu Llari

La Gran Gala d’engany tindrà un preàmbul al hall de l’Espai Ter. De la mà de tot un especialista en màgia creativa, estrenarà un número amb el cotxe d’un dels patrocinadors de FIMAG.

+ info
Màgia Singular

Miguel Ángel Gea

L’espectacle es converteix l’espai propi de Miguel Ángel Gea. En ell hi ha abocat els seus coneixements de clown, teatre físic, investigacions sobre la percepció, ficció en la màgia… Però en escena sempre hi ha un mag i màgia.

+ info
Màgia 3 estrelles

Miguel Ángel Gea

L’humor i la sensibilitat transmesa a través de la màgia s’entrellacen generant a l’espectador una vivència especial.

+ info
Màgia Singular

Fernando Figueras

Elemental és últim espectacle de Fernando Figueras amb el que es va convertir en un referent dels caps de setmana madrilenys.

+ info
Màgia Singular

Gisell

Algun cop has tingut la sensació d’haver viscut alguna cosa que ja t’havia passat? A Dejavú, Gisell presenta un espectacle de màgia de prop versàtil, fresc i teatral, on et convidarà a viatjar pel temps i per diferents instants d’il·lusió a pocs centímetres de la teva vista.

+ info
Màgia Singular

Miquel Buj

Magia Redonda és un espectacle de màgia de prop que gira entorn de les monedes.

+ info
Màgia Singular

Manu Llari

L’espectacle de màgia més creatiu. Magia visual, moderna i propera. Un show on hi haurà des de màgia tecnològica fins a màgia amb foc, passant per aparicions i desaparicions increïbles de la mà del mag creatiu de Discovery Max, Manu Llari.

+ info
Màgia Singular

Magno

Un espectacle on es recopila el bo i millor de la màgia de Magno dels darrers 20 anys.

+ info
Màgia Popular

Mag Gerard

El Mag Gerard ens presenta un sorprenent espectacle per a tota la família on barreja amb un estil propi la màgia visual amb la comèdia.

+ info
Màgia 3 estrelles

Isaac Jurado

La seva versatilitat unida al talent d’Isaac Jurado son dos motius pels quals ha estat present a festes públiques i privades de tota la península.

+ info
Màgia 3 estrelles

Mag Edgar

La companyia del mag Edgard ha aconseguit sacsejar el món del teatre per a tots els públics amb la inclusió d’innovadores tècniques de màgia.

+ info
Màgia 3 estrelles

Txema

Màgia 3 Estrelles Espectacles de mig format Txema tea Time Catalunya Diumenge 9 de juny 19:00h Cine Petit L’hora del te té màgia. A l’hora

+ info
Màgia 3 estrelles

Pere Rafart

En Pere surt dels quatre portals de la seva solsona natal per degenerar amb el seu il·lusionisme d’autor còmic.

+ info
Plaça de la Vila

Toni Cors

Espectacle visual, per a un públic familiar, acompanyat de música i amb participació del públic. Ambient als anys 20 i 30, tant per la música com pel vestuari i la decoració.

+ info
Màgia Popular

Raül Camagüey

El seu nom veritable és Raúl Martínez Fis i va néixer a la ciutat cubana de Camagüey (1968), d’aquí el seu nom artístic.

+ info
Màgia Popular

Francis Zafrilla

Benvinguts al millor espectacle d’aquest estiu!!!
Un espectacle farcit de diversió, de cançons, de coses fresquetes i salpebrat, com no, de màgia.

+ info
Màgia 3 estrelles

Álex Navarro

Després de cinc temporades a Madrid, Álex Navarro Showman presenta el seu espectacle més àcid i millennial on la participació, el risc, l’humor al més pur estil stand up comedy, la músic, l’adrenalina i la màgia son només una part del show.

+ info
2019

Héctor Sansegundo

Un xou de màgia trepidant que no et deixarà aixecar de la cadira. Un espectacle delirant i divertit amb la màgia més impactant i l’humor més distingit.

+ info
Màgia Social i Educativa

Gala solidària

Conscients que la màgia és una art que ha d’arribar a tothom, FIMAG incorpora cada any la Gala Solidària. L’any passat se li va donar una empenta, programant-la a l’espai noble del festival, l’Espai Ter.

+ info
Màgia Social i Educativa

Sergio Belmonte

A l’espectacle “Les matemàtiques a la màgia i viceversa” ens explica la connexió entre aquestes dues disciplines aparentment tant distants però que tenen molts punts en comú

+ info
Màgia Social i Educativa

Miquel Duran

Màgia Social i Educativa​ Els valors de la màgia Miquel Duran Matemàgia – 150 anys de la taula periòdica Catalunya Dissabte, 8 de juny Diumenge,

+ info