FIMAG 2018

Espectacle inaugural

Divendres 1 de juny

22:00h

Auditori Espai Ter

ESTRENA A L’ESTAT ESPANYOL

Tots, ja siguem infants o adults, homes o dones, coneixem la por. Més aviat intentem evitar-la. Però… què passaria si la por ja no fes por?

Laurent Piron ens presenta Gaspard, un jove d’allò més normal, obsedit a explorar les seves pors: aquelles que el paralitzen, aquelles que el fan avançar o aquelles que ja ha vençut.

Descobrirem les diferents facetes d’aquesta emoció universal.

En aquesta història, on l’únic límit és la imaginació de Gaspard, sentireu la màgia d’una nova manera. En lloc de confrontar-se al vostre raonament, ella nodrirà la vostra imaginació i us portarà fins una nova realitat.

Gaspard ens acompanyarà en un viatge cap al seu inconscient. Perquè a voltes una simple carta ens pot menar fins a una cruïlla de camins. Llegir-la o ignorar-la, respondre-la o no respondre-la, i sobretot què respondre? Què passa quan la por deixa de ser la que guia les nostres decisions?

Aquest espectacle us promet una bonica paleta d’emocions. Deixeu-vos endur cap a un món on tot és possible.

Battement de peur és un nou exponent de la magie nouvelle, una nova disciplina de màgia que barreja alhora moltes altres disciplines artístiques (dansa, teatre, circ, titelles…). FIMAG és pioner en la programació d’espectacles de magie nouvelle a casa nostra i es postula com a capdavanter en l’aposta per les noves tendències de la creació contemporània.

Crèdits

Intèrpret: Laurent Piron

Direcció: Hugo Van de Plas
Text: Laurent Piron, Sylvia Delsupexhe, Hugo Van de Plas
Ajudant de direcció: Anthony Foladore
Dramatúrgia: Sylvia Delsupexhe
Creació màgica: Laurent Piron & Le collectif 9 ¾
Músiques originals: Grégoire Gerstmans
Disseny d’il·luminació: Renaud Minet
Vídeo: Jos Claesen
Regidor: Olivier Creppe & Lucas André

Una coproducció de Le Centre Culturel d’Engis, le Centre Culturel de Welkenraedt, le Centre Culturel de Verviers i Infini SPRL.

60’ | Magie Nouvelle | tots els públics

17€  –  14€  –  11€  –  8€

Comparteix l’espectacle!