FIMAG 2018

Passeig de Catalunya

A l’escenari Descobertes hi podreu veure els alumnes més destacats del curs passat de l’escola 3 de Trébol. Una mostra de la vitalitat de l’art de la màgia i de la qualitat dels nous valors del nostre país en aquesta art.

FIMAG els vol tenir presents i per això cada any els ofereix un escenari per mostrar els seus espectacles al públic que ens visita.

En Nil té quinze anys i ja en fa quasi tres que va iniciar-se al món de la màgia. Sense haver passat per cap escola ni curs, és totalment autodidacte. Fins i tot s’ha fabricat ell tot sol els trucs. El seu espectacle consta bàsicament de grans il·lusions, alternant amb jocs visuals i de participació, amb canvis de vestuari i l’ambientació que hi aporten la música, el fum i les llums.

Pau Rabascall -Paupi elMago- és un jove mag amb frescor i dinamisme. Presenta el seu espectacle Mai deixis de somniar, on sorprèn amb una màgia divertida, plena de participació i de sorpreses, on ens farà somniar desperts.

2n premi al festival Màgicus de Barcelona, 2n pre-mi al Criterium de màgia de Creixell. L’any passat va participar fent màgia a celebrities en quatre programes de canal TAC12. 

Els televisius Erik i Gemma (13 I 9 anys) van ser els més petits de l’especial Màgic de Got Talent. Amb el seu número de Grans Il·lusions i de Quick Change van ser escollits entre els tres millors mags infantils del món.

Guanyadors de la Copa 3 de Trébol Infantil 2017.

ens presentaran un dinàmic espectacle que no té res a envejar als mags de més edat.

Jove mag de quinze anys, l’any passat va guanyar el trofeu 3 de Trebol. Presenta un original especta-cle on els efectes màgics es combinen en la trama de un Mag-Detectiu. Divertit i simpàtic espectacle amb una execució impecable faran que gaudeixen petits i grans.

En Bobbie Rius, el gran mag, us porta un especta-cle únic. Compta amb la col·laboració de la Paqui, una becària que per pagar-se les classes de màgia ha de netejar el teatre. Entre truc i truc, s’aniran descobrint els seus conflictes més íntims que els portaran a extrems desconeguts, on res és el que sembla i tot és possible.

Lluc Marín es el Mag més jove que ha tingut un espectacle unipersonal a FIMAG.

Amb un estil molt diferent aquest petit Mag de 10 anys presenta un look Steampunk i una realització increïble per a la seva curta edat.